0,5 pekino kopūsto
7-8 riekelės forminio batono
3 pomidorai
mažas indelis pievagrybių
200 g fermentinio sūrio
200 g virto-rūkyto kumpio
1 mažas mėlynasis svogūnas
majonezo
Eiga
Batono riekutes supjaustome kubeliais ir paskrudiname orkaitėje. Pekino kopūstą supjaustome 0,5 cm juostelėmis, pomidorą perpjauname pusiau ir susmulkiname plonomis 1 mm plokštelėmis, pievagrybius pusiau ir taip pat plonomis 1 mm plokštelėmis, sūrį ir kumpį kubeliais, svogūną pusiniais žiedeliais 1 mm. Daržoves, sūrį, bei kumpį gerai išmaišome. Šį mišinį dėti į lėkštę, ant viršaus pabarstyti batono kubeliais, pagardinti majonezu, bei salotų prieskoniais(lyg ir sauda-prieskonių mišinys salotoms). Jokiu būdu negalima viso kiekio sumaišyti su majonezu ir džiuvėsėliais, nes iš džiuvėsėlių paliks košė, jei tuoj pat nesuvalgysite.
P.S. Ingredientai gali būti proporcijomis pagal jūsų pageidavimą. Aš čia parašiau daug maž ko reikia, o jūs galite varijuoti savaip.
Aftereight brownie
Prieš 7 metus
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą