1 pakelis krabo sniegelio
100-150 g pakelis krapų
1 jūros lydeka
3-4 kiaušiniai
pagal poreikį majonezo(Kėdainių be konservantų)
Eiga
Sniegeli suplėšome labai smulkiai, kad gautūsi juostelės kaip plonos virvelės. Išverdame kiaušinius ir atskiriame baltymus nuo trynių. Baltymą ir trynį sutarkuojame burokine tarka. Jūros lydeką atskiriame nuo kaulų ir odos ir susmulkiname rankomis. Krapus supjaustome.
Imame salotinę ir pradedame dėlioti sluoksnius tokia tvarka: sniegelis+krapai+kiaušinio baltymas+jūros lydeka smulki+krapai+kiaušinio trynys+majonezas+krapai. Sluoksniai turi būti plonyčiai. Labai skanu su kepta duona.
Aftereight brownie
Prieš 7 metus
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą