2010 m. vasario 7 d., sekmadienis

Kaimiška silkė

2 silkių filė
3 didelės morkos
2 dideli svogūnai
3-4 šaukštai pomidorų padažo
6 šaukštai aliejaus
pipirų
Eiga
Morkas nuvalome ir sutarkuojame burokine tarka, svogūnus supjaustome kubeliais. Įkaitintoje keptuvėje svogūnus pakepiname iki gelsvos spalvos, sudedame morkas ir dar kokias 10-15 min. patroškiname. Papipiriname ir pagardiname pomidorų padažu. Pagamintą masę ataušiname. Supjaustytą kubeliais ar juostelėmis silkę sudedame į pravėsusią svogūnų-morkų masę. Laikome šaldytuve. Valgome kitą dieną, nes reikia, kad įsistovėtų ir įgautų nuostabų skonį.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą