2010 m. vasario 7 d., sekmadienis

Obuolių pyragas

Tešla
10-12 didelių rudeninių obuolių
1 stiklinė cukraus
1 stiklinė miltų
1 stiklinė manų kruopų
200 g sviesto
Eiga
Obuolius nulupkite, supjaustykite didesniais gabalais. Pusę obuolių gabalėlių vienu sluoksniu išdėliokite kepimo inde(pateptame riebalais), tolygiai užberkite puse cukraus, miltų ir manų kruopų mišinio ir užtarkuoti puse sviesto. Tada ant viršaus dėkite likusius obuolius, užberkite likusiu mišiniu ir užtarkuokite likusį sviestą. Kepkite iki 180 laipsniu temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie valandą, kol gražiai aprus. Pyragą tiekite karštą su ledais.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą