1 pakelis spageti makaronų
2-3 vidutinio dydžio svogūnai
2-3 vidutinio dydžio morkos
1 mažas indelis riebios grietinėlės
6-7 česnako skiltelės
Sauja parmezano sūrio arba Džiugo
Mėgstamų prieskonių
700 g maltos mėsos (aš dedu žvėrieną, bet galima puikiai naudoti bet kokį kitą mėgstamą mėsos faršą)
Eiga:
Į įkaitintą keptuvę pilame aliejaus ir sudedame mėsos faršą. Barstome prieskoniais ir išspaudžiame česnakus. Kai faršas gerai apkeps, jį išimti ir į tą pačią keptuvę suberti smulkiais kubeliais supjaustytus svogūnus, ir gerai apkepti. Lygiagrečiai gamindami padažą išsiverdame ir makaronus pagal rekomendacijas ant pakelio. Svogūnams apkepus suberiame burokine tarka tarkuotas morkas ir dar kurį laiką pakepame kol jos suminkštės. Suminkštėjus svogūnų/morkų masei, sudedame apkepusį faršą ir gerai išmaišome. Supilti grietinėlę ir kelias minutes pakaitinti kol ji sušils. Šį mėsos ruošinį dedame ant išvirtų makaronų, patarkuojame ant jų bulvine tarka parmezano ir ragaujame. Taip pat galima išvirtus makaronus sumaišyti su mėsos padažu ir keptuvėje. Tik nereikia pamiršti užtarkuoti parmezano, nes jis suteikia labai gerą skonį.
Šio patiekalo pakaks 4 žmonėms.
Aftereight brownie
Prieš 7 metus
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą