
Labai gaila, bet netūrėjau savo nuotraukos, tai teko pasiskolinti iš interneto. Pyragas gaunasi toks kaip čia pavaizduotas.
Biskvitas
pakelis vanilinio cukraus
šaukštas romo
stiklinė cukraus
5 šaukštai krakmolo
stiklinė miltų
6 kiaušiniai
Kremas:
1,5 kg braškių, 1 l rūgpienio, cukraus, 10 šaukštelių želatinos
Eiga
Kiaušinius išplakti su cukrumi iki masė padidės 3-4 kartus. Sudėti miltus, krakmolą, vanilinį cukrų ir šaukštą romo. Kepti 20-30 min. 180 temperatūroje.
Rūgpieni pasaldinti cukrumi pagal skonį, supilti išbrinkintą, bei ištirpintą želatiną. Dalį braškių sutrinti šakute ir sudėti į kremo masę(dėl spalvos), o likusias sudėliosime ant biskvito, kurį užpilsime paruoštu kremu. Keletui valandų palikti šaldytuve, kol kremo masė sutirštės.
Puošti galima šviežiomis braškėmis, šokoladu ar jau sustingusį aplieti pasiruoštu šokoladiniu glajumi.
Glajus
1 šaukštas vandens
1 šaukštas cukraus
1 šaukštas sviesto
kakavos
baigiant gaminti glajų, įdėti citrinos rūgštelės kelias kruopeles
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą